Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Allure Homme Édition Blanc he - Deodorant

Brand: Chanel
parfum foarte masculin pentru un domn care stie ce vrea. miros cap se ascunde piper roz Madagascar și lămâie Sicilia. In inima parfumului va atrage bergamota. În cele din urmă, răsfățați-vă cu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum foarte masculin pentru un domn care stie ce vrea. miros cap se ascunde piper roz Madagascar și lămâie Sicilia. In inima parfumului va atrage bergamota. În cele din urmă, răsfățați-vă cu fundație irezistibil mosc, vetiver, lemn de santal, chihlimbar, vanilie si cedru.

Compoziție

Cap

Piper roz Madagascar, lamaie siciliana

inimă

bergamot

Fundație

Mosc, vetiver haitian, lemn de santal, ambra, vanilie Madagascar, cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde