Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antaeus - Deodorant Spray

Brand: Chanel
Chanel Antaeus este un parfum picant si plin de energie. Este esența masculinității. Este un parfum elegant, atrăgător pentru bărbații cărora le place calitatea la cel mai mic detaliu, pentru cei… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chanel Antaeus este un parfum picant si plin de energie. Este esența masculinității. Este un parfum elegant, atrăgător pentru bărbații cărora le place calitatea la cel mai mic detaliu, pentru cei care luxul si eleganta fac parte din stilul lor de viata.

Compoziție

Cap

lamaie, coriandru, trestie de zahăr

inimă

cimbru, trandafir, iasomie

Fundație

patchouli, coaja de stejar, Cistus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde