Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Charlie Red - EDT -REDUCERE - Cutie deteriorată 

Brand: Revlon Cod: pXSLEVA1011

Descriere

Eau de Toilette Spray Charlie Red de Revlon brand este parfum floral oriental pentru fete si femei care iubesc parfum puternic.

A fost lansat în 1993.

Compoziție

Cap

piersic, violet, coacăz negru, prune, gardenie, flori de portocale

inimă

trandafir, crin de vale, ylang-ylang, iasomie, orhidee, tuberoza, garoafe

Fundație

mosc, lemn de cedru, chihlimbar, lemn de santal, miere

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Revlon

Revlon este o companie de cosmetice americană, care a fost fondată în 1932 în timpul Marii Depresiuni. La nașterea brandului au fost frați Charles și Joseph Revson și chimist Charles Lachman - că este numele de Revlon reprezentat de litera "L"). Primul lor produs a fost un lac de unghii, în 1940, a inclus în producție și ruj de. Revlon dar a rămas numai în produsele cosmetice și în 1973 a anunțat lansarea primului parfum. Acesta a fost urmat de un alt succes și nu a fost mult timp în vine.

...Mărimi
Revlon
zile
:
ore
:
minute
:
secunde