Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cheap & Chic I Love Love - 4,9 ml EDT + 25 ml Loțiune de Corp + Gel de duș 25 ml

Brand: Moschino
Spumos  și plin de bucurie - astfel putem descrie  parfumul Moschino Cheap & Chic I Love Love. Acesta este destinat pentru femeia care ii place sa fie indragostita, plină de viață,  putin ironică… Descriere și parametrii

Descriere

Spumos  și plin de bucurie - astfel putem descrie  parfumul Moschino Cheap & Chic I Love Love. Acesta este destinat pentru femeia care ii place sa fie indragostita, plină de viață,  putin ironică, de care nu te plictisești niciodată. Notele de varf  ne surprind cu arome de citrice - grapefruit, portocală, lămaie și coacăze roșii. In inima se  gasesc petale de trandafir , împreună cu vitalitatea  de pipirig și  zmbetul blând al crinilor, care în combinația cu scorțișoară câștigă o libertate ușoară. Amestecul  de mosc senzual si lemn exotic - șantalul și Tanaka - la bază parfumul oferă un sentiment de prospețime care definește adânc iubitorii de  Cheap & Chic I Love Love.

Parfumul  a fost lansat în 2004.

Compoziție

Cap

portocale, grapefruit, lamaie, coacăz roșu

inimă

Ceai a crescut, papură, scorțișoară

Fundație

Lemn Tanaka, lemn de santal, mosc

Parametrii

Origine
Italiană