Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chloé 2015 - EDT

Brand: Chloé
În 2015, reprezintă marca Chloé Parfum parfum Chloé 2015, care diferă în compoziția de clasica apa de toaleta Chloé . La început va fi introdus un amestec de lămâie, bergamot și magnolie, după care… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

În 2015, reprezintă marca Chloé Parfum parfum Chloé 2015, care diferă în compoziția de clasica apa de toaleta Chloé . La început va fi introdus un amestec de lămâie, bergamot și magnolie, după care va veni inima florală. La sfârșitul mirosului, moscul și bumbacul sunt liniștiți - permiteți-vă să fiți constrânși de acest miros convingător!

Compoziție

Cap

lamaie, bergamot, Magnolia

inimă

Rose, gardenie, trandafiri albi

Fundație

mosc, bumbac

Parametrii

Origine
Franceză