Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Love Story Eau Sensuelle - EDP

Brand: Chloé
Romantic, luxuriant, voluptos un astfel de parfum Love Story Eau Sensuelle de Chloé . Facing parfum f rancouzská actrita Clémence Poésy descrie cu exactitate sticla de parfum, care este într - un ton… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Romantic, luxuriant, voluptos un astfel de parfum Love Story Eau Sensuelle de Chloé . Facing parfum f rancouzská actrita Clémence Poésy descrie cu exactitate sticla de parfum, care este într - un ton de lumină și coral descoperă sensually umplutura. Parfumul este compus din lamaie, yuzu, pere, floare de portocal, floarea pasiunii, heliotrop, cedru, chihlimbar, mosc si lemn de santal.

Parfumul ar trebui să aibă fiecare femeie senzuală.

ParfumAcesta a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

lamaie, yuzu, pere, floare de portocal

inimă

Pasiune floare, heliotrop

Fundație

cedru, Yantra, mosc, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză