Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Christina Aguilera By Night - EDP

Brand: Christina Aguilera Cod: pAG016
Variante produs (4):

Descriere

Christina Aguilera By Night este un parfum seducator, cu un indiciu jucaus. Combina  senzualitate și feminitate în fiecare dintre noi. Christina spune: "Îmi place acel  moment cand sunt seara  afară. Pentru   ca sa  ma simt femenină și increzută imi este suficient parfumul  meu preferat".

Despre acest miros cititi in  revista.

Compoziție

Cap

mandarin, frezii, Red Apple, ananas

inimă

floarea mai, floare de piersic, heliotrop

Fundație

lemn de santal, chihlimbar tonuri, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Christina Aguilera

Christina Aguilera sa născut în 1980 în New York City. În opt ani, în primul rând a apărut într-un show TV de căutare de talente, care, deși nu a reușit, dar a câștigat experiență, care mai târziu foarte util. Doi ani mai târziu ea a cântat imnul național pentru Steelers Pittsburgh și Pittsburgh Penguins, iar de atunci cariera ei în creștere încet. Ca orice celebritate, ea a creat o serie de parfumuri sub numele lui.

Despre Christina și parfumuri care poartă numele ei pot afla mai multe de la nostru revista.

Christina Aguilera
zile
:
ore
:
minute
:
secunde