Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrome - EDT - REDUCERE - ambalajul (cutia) deteriorată

Brand: Azzaro Cod: pXSLEVA266

Descriere

Bărbație, identitate, putere, prospețime, strălucire,  modernitate, mișcare, energie, voință. O poveste puternică și simplă, înrădăcinată în relațiile bune între generațiile de astăzi. O poveste a cărei ambiție este să reunească și să sărbătorească experiențele emoționale puternice împărtășite de bărbați de generații diferite. Chrome - nume rezonant, moderat și modern, care strălucește ca un banner în toate țările lumii. Materiale, culori și forme selectate, create pentru a rezista la timp. Exprimă căutarea identității, sentimentelor și bucuriilor, dorința de a combina reciprocitatea și experiența individuală. Dorința de curățenie și prospețime care apare în anii 1990 și care începe după 20 de ani de mirosuri dominante aromatice.

Compoziție

Cap

bergamot, grapefruit, ghimbir, mosc, Hedione

inimă

Ozon, anason, lichen

Fundație

lemn exotic, amice, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Azzaro

Couturier renume mondial Loris Azzaro sa născut în Tunisia, dar inima lui face parte din Sicilia. El a început cariera de proiectare accesorii si bijuterii pentru soția sa. Dragostea sa de moda curând l-au condus la design vestimentar, care în cele din urmă el a extins și propriul său complet Azzaro. El creează parfumuri sale în colaborare cu cei mai talentati designeri. În plus, rămâne adevărat tradiției, este obsedat de calitate si intotdeauna alege cele mai nobile materiale. Astăzi modelele sale, miros și talentul cunoscut în întreaga lume.

Azzaro
zile
:
ore
:
minute
:
secunde