Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK One - EDT

Brand: Calvin Klein
Este un parfum ușor revigorant, destinat atât femeilor, cât și bărbaților. CK One este un miros natural, identic cu noile tendințe. Parfum CK One admiră personalitatea și se dedică unui grup intern… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Este un parfum ușor revigorant, destinat atât femeilor, cât și bărbaților. CK One este un miros natural, identic cu noile tendințe. Parfum CK One admiră personalitatea și se dedică unui grup intern diferențiat intern, care se identifică cu această abordare.  Acesta este un amestec de tonuri de mosc și fructe pe o bază forestieră . Flaconul este din  sticlei caracteristică acoperită cu brumă, în formă de sticlă de rom jamaican.

Parfumul a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap
bergamota, cardamom, pepene galben, papaya, ananas
inimă

extract special de iasomie, violete, trandafir, nucșoară

Fundație

mosc alb, chihlimbar, mușchi de stejar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile