Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK One - deodorant in spray

Brand: Calvin Klein
Spray de corp CK One parfum este o versiune mai ușoară pe care o puteți utiliza pe tot corpul. Și o cantitate generoasă de spray practic atomizor pentru a stimula apetitul - distracție pentru unul,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Spray de corp CK One parfum este o versiune mai ușoară pe care o puteți utiliza pe tot corpul. Și o cantitate generoasă de spray practic atomizor pentru a stimula apetitul - distracție pentru unul, distracție pentru toți.

 

Este un parfum revigorant de lumină, care este proiectat pentru femei și bărbați. CK One este un parfum natural, curat identic cu noile tendințe. Parfum CK One mărturisește personalitatea și în același timp se transformă pe grup diferențiate pe plan intern, care identifică această abordare. Este un amestec revigorant de tonuri de mosc si fructe pe baza pădurii.

Parfumul a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap
bergamota, cardamom, pepene galben, papaya, ananas
inimă

extract special de iasomie, violete, trandafir, nucsoara

Fundație

mosc alb, chihlimbar, mușchi de stejar