Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK2 - EDT

Brand: Calvin Klein
CK2 este un nou parfum unisex pentru bărbați și femei care încorporează entuziasmul vieții și celebrează diversitatea conexiunilor dintre două persoane. CK2, un miros incitant si captivant, care… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

CK2 este un nou parfum unisex pentru bărbați și femei care încorporează entuziasmul vieții și celebrează diversitatea conexiunilor dintre două persoane. CK2, un miros incitant si captivant, care incorporeaza ideea ca viata este mai interesanta in 2.

Campania promoțională CK2 a fost filmată de renumitul fotograf Ryan McGinley, a cărui viziune necompromisă, controversată și reală completează perfect spontaneitatea și entuziasmul CK2.

Testat pe blogger!

Compoziție

Cap

frunze de culoare violet, mandarină, wasabi

inimă

orris rădăcină, trandafir, pietricele

Fundație

tămâie, lemn de santal, vetiver