Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Shower Fresh - EDP TESTER

Brand: Clean Cod: pTESTER1355
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Duș rețea de apă proaspătă de la marca Clean este un parfum fructat floral pentru femei. Acesta se deschide cu note proaspete de lamaie, portocale si mandarine - apoi vine inima florale, care combină iasomie, floare de portocal si crin din vale. In principiu parfum este mosc ascuns si note lemnoase.

Acesta a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

lamaie, portocala, mandarine

inimă

iasomie, floare de portocal, crin din vale

Fundație

mosc, note lemnoase

Produkt je také v sekcích

Brand: Clean

Curat de brand a fost infiintata in anul 2003, fondatorul Randi Shinder miros a fost. Este destul de o companie tanara care nu poate chiar și în această perioadă scurtă de timp zíkala clienții lor. Parfumuri si cosmetice unice Clean este curat, blând și ușoară aromă plăcută. Bucurați-vă de momente plăcute cu brand-Clean prea!

Clean
zile
:
ore
:
minute
:
secunde