Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Skin - EDP TESTER

Brand: Clean Cod: pTESTER1356

Descriere

Apa parfum de la Clean marca pielea este un parfum floral pentru femei și fete. Acesta este destinat pentru toate milovnicím parfum dulce floral, deci, dacă sunteți printre ei, și tu, acest parfum este conceput pentru tine!

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

note florale

inimă

note florale

Fundație

mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Clean

Curat de brand a fost infiintata in anul 2003, fondatorul Randi Shinder miros a fost. Este destul de o companie tanara care nu poate chiar și în această perioadă scurtă de timp zíkala clienții lor. Parfumuri si cosmetice unice Clean este curat, blând și ușoară aromă plăcută. Bucurați-vă de momente plăcute cu brand-Clean prea!

Clean
zile
:
ore
:
minute
:
secunde