Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coco Mademoiselle - lăptișor de corp

Brand: Chanel
Parfum Coco Mademoiselle la Chanel este un eveniment rar. Coco Mademoiselle este un proaspat si senzual. Este mirosul unui oras activ de femei tinere, sofisticate și sexy deținuți, mulțumiți de viață… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Coco Mademoiselle la Chanel este un eveniment rar. Coco Mademoiselle este un proaspat si senzual. Este mirosul unui oras activ de femei tinere, sofisticate și sexy deținuți, mulțumiți de viață. Compoziție proaspătă-orientală este o creație a lui Jacques Polga, care sa bucurat de noile produse parfemářských cele mai avansate tehnologii. Noul său, iluminate cu pricepere tonuri de rezultate individuale componente de parfum intr-un parfum complet modern.

Compoziție

Cap

Orange siciliana, bergamota Calabria

inimă

trandafir, iasomie, lychee

Fundație

Patchouli indonezian, vetiver haitian, vanilie, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză