Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coco Mademoiselle - EDP

Brand: Chanel
Coco Mademoiselle de Chanel este un eveniment rar. Coco Mademoiselle este proaspătă și senzuală. Este mirosul unei tinere, sofisticate femei sexy, un rezident activ al orasului, fericit de viata.… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Coco Mademoiselle de Chanel este un eveniment rar. Coco Mademoiselle este proaspătă și senzuală. Este mirosul unei tinere, sofisticate femei sexy, un rezident activ al orasului, fericit de viata. Compoziția luminată și orientală este produsul lui Jacques Polge, care sa bucurat de noile produse ale celei mai avansate tehnologii de parfumerie. Noile sale, cu mult mai ușoare, tonuri de componente parfumate individuale au ca rezultat un miros total modern.

Parfumul a fost lansat în 2001.

Compoziție

Cap

Orange, mandarin, floare de portocal, bergamot

inimă

Mimosa, iasomie, trandafir, ylang-ylang

Fundație

Fasole tonka, rasina, patchouli, vetiver, vanilie, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză