Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Men - apă după ras

Brand: Armani
Code For Men este primul parfum Armani, care este oriental reglat. Code For Men este elegant, proaspăt si picant. În cap găsim mirosul de bergamotă si lămaie, în inima se ascund flori anason și flori… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Code For Men este primul parfum Armani, care este oriental reglat. Code For Men este elegant, proaspăt si picant. În cap găsim mirosul de bergamotă si lămaie, în inima se ascund flori anason și flori de măsline. Parfum de bază fixă ​​din piele și tutun. 

 

Parfumul a fost lansat în 2004.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie

inimă

anason stelat, floare măslin

Fundație

tutun, piele

zile
:
ore
:
minute
:
secunde