Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Men - EDT 50 ml + balsam dupa ras 75 ml + gel de duș 75 ml

Brand: Armani
Codul pentru barbati este primul parfum de la marca Armani , care este reglat oriental. Codul pentru barbati este un elegant, proaspăt și picant. În introducerea găsim mirosul de bergamota si lamaie,… Descriere și parametrii

Descriere

Codul pentru barbati este primul parfum de la marca Armani , care este reglat oriental. Codul pentru barbati este un elegant, proaspăt și picant. În introducerea găsim mirosul de bergamota si lamaie, în inima pieilor și anason în stea copac flori de măsline. Mirosul de bază fixă ​​de piele și de tutun. Inspirația pentru forma cilindrică a sticlei nu a avut mult timp să găsească autori, a servit paramente din satin Armani el smoching.

Parfumul a fost lansat în 2004.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie

inimă

anason stelat, floare măslin

Fundație

tutun, piele

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde