Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Men - EDT 75 ml + Deodorant solid 75 ml

Brand: Armani
Code For Men este primul parfum de la Armani, care este reglat oriental. Code For Men este elegant, proaspăt și picant. La începutul parfumului găsim bergamotă și lămâie, în inimă este ascuns anason… Descriere și parametrii

Descriere

Code For Men este primul parfum de la Armani, care este reglat oriental. Code For Men este elegant, proaspăt și picant. La începutul parfumului găsim bergamotă și lămâie, în inimă este ascuns anason stelar și floare de măslin. În esență, parfumul fixează pielea și tutunul. Autorii nu au fost nevoiți să caute inspirație pentru forma cilindrică a flaconului, au folosit designul clasic Armani.

Parfumul a fost lansat în anul 2004.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie

inimă

anason stelat, floare de măslin

Fundație

tutun, piele

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde