Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Women - EDP 50 ml + gel de duș 75 ml + loțiune de corp 75 ml

Brand: Armani
Cod pentru femei este de la femei Armani, parfum floral pentru femei elegante si sofisticate. Este misterios, seducatoare si sexy. Împreună cu codul pentru femei devine întotdeauna în centrul… Descriere și parametrii

Descriere

Cod pentru femei este de la femei Armani, parfum floral pentru femei elegante si sofisticate. Este misterios, seducatoare si sexy. Împreună cu codul pentru femei devine întotdeauna în centrul atenției, fie oriunde. Sticla este îmbrăcat în albastru safir, decorat cu dantelă de flori orientale.

 

Parfum a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

Sevilla portocaliu, portocaliu italiană, iasomie

inimă

flori de portocale, iasomie

Fundație

miere, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde