Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Women - EDP 75 ml + lăptișor de corp 75 ml

Brand: Armani
Codul pentru femei de Armani este un parfum pentru femei, floral pentru o femeie elegantă și sofisticată. Ea este misterioasă, seducătoare și atractivă. Împreună cu Codul pentru femei, vei fi mereu… Descriere și parametrii

Descriere

Codul pentru femei de Armani este un parfum pentru femei, floral pentru o femeie elegantă și sofisticată. Ea este misterioasă, seducătoare și atractivă. Împreună cu Codul pentru femei, vei fi mereu centrul atenției oriunde te afli. Sticla este îmbrăcată în albastru safir, decorată cu dantelă de flori orientale.

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

Sevilla portocaliu, portocaliu italiană, iasomie

inimă

flori de portocale, iasomie

Fundație

miere, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană