Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection Extraordinaire Bois d'Iris - EDP

Noua colecție de parfumuri Extraordinaire Bois d’Iris de la marca Van Cleef & Arpels a fost creată de Emilie Coppermann. Acest parfum de lux pentru femei vă va captiva cu parfumul său lemnos. In bază… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Noua colecție de parfumuri Extraordinaire Bois d’Iris de la marca Van Cleef & Arpels a fost creată de Emilie Coppermann. Acest parfum de lux pentru femei vă va captiva cu parfumul său lemnos. In bază veti fi impresionati de vetiver și labdanum. Inima parfumului este formată din iris, ambră, zahăr și mir. Totul este completat de tonuri lemnoase, chihlimbar, tămâie și mirosul dulce de vanilie.

Compoziție

Cap

vetiver, labdanum

inimă

iris, ambra, zahăr, mir

Fundație

vanilie, lemn, chihlimbar, tămâie