Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Collection Extraordinaire Bois d'Iris - EDP

Brand: Van Cleef & Arpels Cod: pVA034
Variante produs (1):

Descriere

Noua colecție de parfumuri Extraordinaire Bois d’Iris de la marca Van Cleef & Arpels a fost creată de Emilie Coppermann. Acest parfum de lux pentru femei vă va captiva cu parfumul său lemnos. In bază veti fi impresionati de vetiver și labdanum. Inima parfumului este formată din iris, ambră, zahăr și mir. Totul este completat de tonuri lemnoase, chihlimbar, tămâie și mirosul dulce de vanilie.

Compoziție

Cap

vetiver, labdanum

inimă

iris, ambra, zahăr, mir

Fundație

vanilie, lemn, chihlimbar, tămâie

Brand: Van Cleef & Arpels

Van Cleef sa născut în 1925. Ea vine de la orașul Somerville, NJ. Mark Van Cleef & Arpels a fost născut în mâinile Alfred Van Cleef și lui vitreg Salomon Arpels în 1896. Ei au avut un talent extraordinar pentru piatra si bijuterie de lucru, pentru că produsele lor au fost printre bijuteriile de top care a ales societatea nobil. Acesta este în prezent reprezentat de un număr de flacoane de parfum, care a fost inspirat de bijuterii.

Van Cleef & Arpels
zile
:
ore
:
minute
:
secunde