Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Night Dive - EDT

Brand: Davidoff Cod: pDA188
Variante produs (2):

Descriere

Cultul Davidoff Cool Water a obținut și varianta de noapteCool Water Night Dive. Parfumul prin  compoziția sa evocă atmosfera răcoritoare a  nopții oceanului este verde și oriental. Parfumul se deschide cu  un cocktail din fructe, condimentate cu menta, stropita  cu fistic, care scaldă apa  rece de mare. Notele de bază 
ascund un amestec misterios de tutun, piper negru picant, răspândită prin   lemn de cașmir și acoperită cu salvie.Notele de bază cuprind un mix de tonuri de lemn și ambra  vibrantă, mosc si piele de căprioară.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

fistic, note marine, menta, fructe

inimă

tutun, piper negru, lemn de casmir, salvie

Fundație

piele de căprioară, note lemnoase, ambra, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Davidoff

Când spui Davidoff, cele mai multe dintre noi cred că de o țigară elegant. De mai mulți ani, dar, de asemenea poartă numele de produse cosmetice din Davidoff. În 1984, el a ajuns la piață primul parfum Davidoff. În 1986 a fost un alt parfum numit Zino Davidoff in 1988, cu un soare Davidoff Cool Water, care este una dintre cele mai populare parfumuri pentru oameni energetice și senzuale. Succes mari parfum Davidoff Cool Water Man, care are o piață mai are locul. Parfumuri de lux Davidoff sunt de brand de neuitat pentru unicitatea sa, prospetime si originalitate.

Davidoff
zile
:
ore
:
minute
:
secunde