Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Cool Water Wave Woman - EDT 50 ml + lapte de corp 75 ml

Brand: Davidoff Cod: pDA220

Descriere

Davidoff Cool Water Wave evocă apa cristalina, susurul mării, nisipul fierbinte a făcut zilele călduroase de vară. Pentru femeile cu un spirit liber, care sunt feminine si increzator. Parfumier Philippe Bousseton la crearea de parfum floral-fructat inspirat de Afrodita.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, pepene verde, mango, guava

inimă

piper roz, frezii, bujor

Fundație

lemn de santal, iris, chihlimbar, mosc

Brand: Davidoff

Când spui Davidoff, cele mai multe dintre noi cred că de o țigară elegant. De mai mulți ani, dar, de asemenea poartă numele de produse cosmetice din Davidoff. În 1984, el a ajuns la piață primul parfum Davidoff. În 1986 a fost un alt parfum numit Zino Davidoff in 1988, cu un soare Davidoff Cool Water, care este una dintre cele mai populare parfumuri pentru oameni energetice și senzuale. Succes mari parfum Davidoff Cool Water Man, care are o piață mai are locul. Parfumuri de lux Davidoff sunt de brand de neuitat pentru unicitatea sa, prospetime si originalitate.

Davidoff