Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Wave Woman - gel de duș

Brand: Davidoff
Davidoff Cool Water Wave evocă apă cristalină, murmurul mării, nisipul cald și zilele fierbinți de vară. Pentru femeile cu spirit liber care sunt femei și au încredere în sine. Producătorul de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Davidoff Cool Water Wave evocă apă cristalină, murmurul mării, nisipul cald și zilele fierbinți de vară. Pentru femeile cu spirit liber care sunt femei și au încredere în sine. Producătorul de parfumuri Philippe Bousseton a fost inspirat de Aphrodite pentru a crea acest parfum floral-fructat.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, pepene verde, mango, guava

inimă

piper roz, frezii, bujor

Fundație

lemn de santal, iris, chihlimbar, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde