Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Woman - deodorant cu pulverizator

Brand: Davidoff
Femeia cu apă rece este inspirată de cele mai frumoase fenomene de apă din lume: lacurile strălucitoare de pe insula Hawaii Kauai, lacurile de munte limpezi ale Alpilor Bavarezi, vaporii de apă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Femeia cu apă rece este inspirată de cele mai frumoase fenomene de apă din lume: lacurile strălucitoare de pe insula Hawaii Kauai, lacurile de munte limpezi ale Alpilor Bavarezi, vaporii de apă sclipitori din nordul Scoției, mările azurii din Pacificul de Sud. Femeia cu apă rece Davidoff evocă aroma perfectă a unei seri calde pe care o petreci cu aceste ape mai pure.

Revista noastră vă spune mai multe despre acest parfum.

Notă: Deodorantul spray este furnizat fără celofan.

Compoziție

Cap

citrice, ananas, coacăze negre, gutui, pepene galben, floare de lotus, nufar

inimă

Rose, iasomie, lacramioare

Fundație

iris, piersic, dud, vetiver, chihlimbar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile