Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Woman - gel de duș

Brand: Davidoff
Cool Water Woman este inspirată de cele mai frumoase fenomene de apă din lume: lacurile strălucitoare de pe insula Hawaii Kauai, lacurile muntoase limpezi ale Alpilor bavarezi, vaporii de apă din… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Cool Water Woman este inspirată de cele mai frumoase fenomene de apă din lume: lacurile strălucitoare de pe insula Hawaii Kauai, lacurile muntoase limpezi ale Alpilor bavarezi, vaporii de apă din nordul Scoției, marea albastră a Pacificului de Sud. Davidoff Cool Water Woman evocă aroma perfectă de seară caldă pe care o petreceți cu aceste ape mai pure.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

citrice, ananas, coacăze negre, gutui, pepene galben, floare de lotus, nufar

inimă

Rose, iasomie, lacramioare

Fundație

iris, piersic, dud, vetiver, chihlimbar