Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dangerous Man - Deodorant spray 

Brand: Bruno Banani
Dangerous Man de Bruno Banani este un parfum bărbătesc, lemnos și picant, pentru bărbați tineri, atrăgători și ambițioși, care iubesc distracția și iubesc flirtul. Este singurul parfum care va deveni… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Dangerous Man de Bruno Banani este un parfum bărbătesc, lemnos și picant, pentru bărbați tineri, atrăgători și ambițioși, care iubesc distracția și iubesc flirtul. Este singurul parfum care va deveni și mai pronunțat în momentele de experiență de flirt. La începutul parfumului se ascund măr, bergamotă, tonuri de apă, mandarină, lămâie și kumquat. În inimă găsim ardei negru, rubarba, rozmarin și nucșoară. În esență, aroma este fixată de lemn de cedru, fasole Tonka și ambraje.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

mere, bergamot, note de apa, mandarină, lamaie, kumquat

inimă

piper negru, rubarbă, rozmarin, nucsoara

Fundație

lemn de cedru, boabe de tonka, ambra

zile
:
ore
:
minute
:
secunde