Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beyond - deodorant cu pulverizator

Brand: David Beckham
Parfumul David Beckham   Beyond simbolul   atractivitatii, puterii și încrederii bărbătești. Parfum Beyond combină  in sine notele proaspete și aromatice. Acest amestec unic de seducție și  excelență… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul David Beckham  Beyond simbolul   atractivitatii, puterii și încrederii bărbătești. Parfum Beyond combină  in sine notele proaspete și aromatice. Acest amestec unic de seducție și  excelență se  deschide  prin  notele  revigorante de grapefruit și mojito. Note picante de condimente redau compoziției   o aroma  originala. Mirosul impetuos de cedru, vanilie și piele încheie această compoziție atemporal.

Compoziție

Cap

mojito, cardamom, grapefruit

inimă

geranium, cedru, piper

Fundație

vanilie, piele, patchouli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde