Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

clasic albastru - EDT

Brand: David Beckham
David Beckham a prezentat parfumul Classic în 2013, dedicat bărbaților care au stil. Acum vine cu un nou parfum Classic Blue, care este inspirat de stilul și eleganța sa clasică, combinate cu detalii… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

David Beckham a prezentat parfumul Classic în 2013, dedicat bărbaților care au stil.

Acum vine cu un nou parfum Classic Blue, care este inspirat de stilul și eleganța sa clasică, combinate cu detalii moderne. David Beckham însuși prezintă acest parfum ca „o interpretare modernă a unui parfum clasic atemporal”.

Dl. Jean-Christophe Herault se află în spatele creării acestei noi ediții. Compoziția este mai îndrăzneață decât parfumul clasic original. Primele note sunt acorduri timide de ananas, grapefruit și violete. Inima este formată din mușcate, salvie și mere. În depărtare - într-o pădure deasă, vă va fermeca cașmirul, paciuli și mușchiul.


Aroma a fost lansată pe piață în anul 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, frunze de violete, ananas

Inimă

măr, mușcat, salvie

Fundație

lemn de cașmir, mușchi, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde