Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Blue - deodorant cu pulverizator

Brand: David Beckham
Spray deodorant Classic Albastru de David Beckham completeaza nou mirosul toaletă Claccic albastru. David Beckham parfum clasic introdus în 2013, care este dedicat oamenilor care au stil. Acum vine… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Spray deodorant Classic Albastru de David Beckham completeaza nou mirosul toaletă Claccic albastru.

David Beckham parfum clasic introdus în 2013, care este dedicat oamenilor care au stil.

Acum vine un nou parfum albastru Classic, care este inspirat de stilul clasic si eleganta combinate cu detalii moderne. David Beckham se prezintă acest parfum ca o "interpretare modernă a unui parfum atemporal clasic."

Dl Jean-Christophe Herault se află chiar în spatele creării această nouă ediție. Compoziția este îndrăzneți decât în ​​cazul în care parfum Classic originală. Primele note sunt auzite acorduri timide ananas, grapefruit si prese violete. Inima este compus din mușcată, salvie și mere. La o distanță - într-un dens împădurite poalele la învăluie cașmir, paciuli și mușchi.


Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, frunze de violeta, ananas

inimă

mere, muscata, salvie

Fundație

lemn cașmir, Moss, patchouli

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde