Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Homme- deodorant cu pulverizator

Brand: David Beckham
Homme de David Beckham brand este un parfum lemnos-picant pentru barbati. Introducerea mirosului este citric-picant, inima parfumului include lemn de cașmir, rozmarin și piele. Apoi, odată cu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Homme de David Beckham brand este un parfum lemnos-picant pentru barbati. Introducerea mirosului este citric-picant, inima parfumului include lemn de cașmir, rozmarin și piele. Apoi, odată cu dezvoltarea de parfum în bază lemnoasă care include mosc, paciuli si mahon lemn.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2011.

Compoziție

Cap

șofran, ghimbir, piper

Inimă

piele, lemn cașmir, rozmarin

Fundație

mosc, patchouli, lemn de mahon

zile
:
ore
:
minute
:
secunde