Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Amber Blend - EDP

Brand: Davidoff
ParfumDavidoff Amber Blend de Davidoff este un parfum unisex compus din cele mai bune ingrediente, știi. Muzica pentru nas este un ton woody oriental, care este în spiritul condimente orientale, rom… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

ParfumDavidoff Amber Blend de Davidoff este un parfum unisex compus din cele mai bune ingrediente, știi. Muzica pentru nas este un ton woody oriental, care este în spiritul condimente orientale, rom și lemn de santal. miros mai puternic pentru serile lungi nu poate fi indiferentă.

Parfum Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

nucșoară, scorțișoară

inimă

rom, chihlimbar

Fundație

balsamul de Peru, lemn de santal