loading

Davidoff Campionul - EDT - DISCOUNT

Codul produsului: pXSLEVA463

Davidoff Campionul - EDT - DISCOUNT

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Davidoff .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

DavidoffCampionul - EDT - DISCOUNT837.22out_of_stock

Descriere:

Davidoff Champion este mirosul bărbaților care declanșează dorința de oameni pentru a descoperi potențialul lor ascunse - instinctul de bază pentru victorie și putere. Reprezintă ritualul zilnic al unui om care în fiecare zi de lucru pe puterea lui fizică și psihică pentru a deveni Campion. Sportul este o parte importantă a vieții sale. El este gata să fie efectuate și a avut succes. Ajuns la frontieră, depășește provocările. Este pe deplin concentrat si stie ce vrea: să rămână în partea de sus.

Butelia reprezinta mreana de lux, care este confecționat din sticlă și metal autentic. Superioară și partea inferioară, cu un conținut de argint gravate oferă o senzație răcoritoare și primitor, în timp ce corpul de sticlă neagră întruchipează dur atingere, masculin. Acest lucru încurajează o sticlă proaspătă de dorința oamenilor pentru victorie și un sentiment de angajament.

Notă din partea de sus creează o rece instant cu bergamot si lamaie. In inima devine enegická esență galban, împreună cu salvie aromatice. Mirosul de Davidoff Champion completeaza lemnul de cedru masculin, cu indicii de mușchi. Pentru a fi un campion, pentru a primi inspirat cu arome curate, cu un caracter inconfundabil si finisaj senzual.

Acesta a fost lansat în 2010.

Brand:

Davidoff

Compoziție

Cap : bergamota, lamaie
Inimă : galbanum, salvie
Fundație : lemn de cedru, mușchi

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Davidoff Campionul - EDT - DISCOUNT
info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni