loading

Davidoff Campionul - EDT - DISCOUNT

Codul produsului: pXSLEVA463

Davidoff Campionul - EDT - DISCOUNT

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Davidoff .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

DavidoffCampionul - EDT - DISCOUNT814.24200000out_of_stock

Descriere:

Davidoff Champion este mirosul bărbaților care declanșează dorința de oameni pentru a descoperi potențialul lor ascunse - instinctul de bază pentru victorie și putere. Reprezintă ritualul zilnic al unui om care în fiecare zi de lucru pe puterea lui fizică și psihică pentru a deveni Campion. Sportul este o parte importantă a vieții sale. El este gata să fie efectuate și a avut succes. Ajuns la frontieră, depășește provocările. Este pe deplin concentrat si stie ce vrea: să rămână în partea de sus.

Butelia reprezinta mreana de lux, care este confecționat din sticlă și metal autentic. Superioară și partea inferioară, cu un conținut de argint gravate oferă o senzație răcoritoare și primitor, în timp ce corpul de sticlă neagră întruchipează dur atingere, masculin. Acest lucru încurajează o sticlă proaspătă de dorința oamenilor pentru victorie și un sentiment de angajament.

Notă din partea de sus creează o rece instant cu bergamot si lamaie. In inima devine enegická esență galban, împreună cu salvie aromatice. Mirosul de Davidoff Champion completeaza lemnul de cedru masculin, cu indicii de mușchi. Pentru a fi un campion, pentru a primi inspirat cu arome curate, cu un caracter inconfundabil si finisaj senzual.

Acesta a fost lansat în 2010.

Brand:

Davidoff

Compoziție

Cap : bergamota, lamaie
Inimă : galbanum, salvie
Fundație : lemn de cedru, mușchi

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Davidoff Campionul - EDT - DISCOUNT
info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Prețuri rezonabilex
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni