Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Man- deodorant cu pulverizator

Brand: Davidoff
Mirosul care ajunge sub pielea omului. Evocă senzualitatea forțelor calmante si misterul apei. Bărbatul Cool Water este încrezut in sine , este conștient de bărbăția lui și corpul său. Davidoff Cool… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mirosul care ajunge sub pielea omului. Evocă senzualitatea forțelor calmante si misterul apei. Bărbatul Cool Water este încrezut in sine , este conștient de bărbăția lui și corpul său. Davidoff Cool Water Man este un parfum de citrice proaspete cu lavandă, rozmarin, mentă, coriandru și flori de portocal in capul parfumului. Inima vă învăluie în parfumul de iasomie , muscata, lemn de santal si mușchi. Baza parfumului este de chihlimbar seducător si mosc.

Aroma a fost lansată pe piață în anul 1988.

Compoziție

Cap

lavanda, rozmarin, menta, coriandru, flori de portocal

Inimă

iasomie, muscata, lemn de santal, mușchi

Fundație

ambră, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde