Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Cool Water Mediterranean Summer Edition - EDT

Brand: Davidoff Cod: pDA232
Variante produs (1):

Descriere

Cool Water Mediterranean Summer Edition este un parfum proaspăt pentru bărbați. Capul este citrice sub formă de tangerine, grapefruit și lamaie. În inima din plante veți simți busuioc, ienupăr, menta și salvie. Compoziția este închisă cu chords calde din lemn de santal.

Lansat în 2019.

Compoziție

Cap

mandarina, lamaie, grapefruit

inimă

menta, salvie, busuioc, ienupăr

Fundație

Lemn de santal

Brand: Davidoff

Când spui Davidoff, cele mai multe dintre noi cred că de o țigară elegant. De mai mulți ani, dar, de asemenea poartă numele de produse cosmetice din Davidoff. În 1984, el a ajuns la piață primul parfum Davidoff. În 1986 a fost un alt parfum numit Zino Davidoff in 1988, cu un soare Davidoff Cool Water, care este una dintre cele mai populare parfumuri pentru oameni energetice și senzuale. Succes mari parfum Davidoff Cool Water Man, care are o piață mai are locul. Parfumuri de lux Davidoff sunt de brand de neuitat pentru unicitatea sa, prospetime si originalitate.

Davidoff