Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Horizon - EDT 125 ml + gel de duș 75 ml

Brand: Davidoff
Aici este, departe de calea bătută. În fața lui sunt munții situați în peisajul nesfârșit și atingând cerurile. Vântul este puternic, miroase strălucind cu rozmarin, piele și vena. Se uită la… Descriere și parametrii

Descriere

Aici este, departe de calea bătută. În fața lui sunt munții situați în peisajul nesfârșit și atingând cerurile. Vântul este puternic, miroase strălucind cu rozmarin, piele și vena. Se uită la distanță. Rapid și liber ca un vultur urcă de la rock la stâncă. Nohama pe teren știe exact unde se îndreaptă. Sa oprit între pământ și cer, era liber. Aici vrea să fie. Descoperind lumea - acesta este omul Davidoff Horizon.

Compoziție

Cap

portocaliu, rozmarin, ghimbir, grapefruit

inimă

vetiver, cacao

Fundație
  nucșoară, cedru, piper, patchouli, susan
zile
:
ore
:
minute
:
secunde