Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Marc Jacobs Decadence - EDP 100 ml + lapte de corp  75 ml + gel de duș  75 ml

Codul produsului: pMC049

Marc Jacobs Decadence - EDP 100 ml + lapte de corp  75 ml + gel de duș  75 ml

Disponibilitate:indisponibil - monitorizează

Adaugă la Preferate

Marc JacobsDecadence - EDP 100 ml + lapte de corp  75 ml + gel de duș  75 ml1797.56out_of_stock

Descriere:

Marc Jacobs Decadence - parfum de lux, senzual si pasionata pentru femei curajoase. Cele mai bogate, arome exotice ușor și provocator Decadence vă va uimi cu designul original și compoziția sofisticate. Unic în formă de sticlă geantă de mână este inspirat de unul dintre genți de mână iconice Marc Jacobs.

Compozițiile Bold cu un dram de flori și fructe este meticulos în fiecare detaliu. Mirosurile de prune dulci, flori delicate, cu un dram de chihlimbar si vetiver. Pasionat compoziție, provocator și foarte seducătoare creează parfumul perfect pentru femei moderne si indraznete, care doresc să fie ei înșiși.

Brand:

Marc Jacobs

Compoziție

Cap : șofran, iris, prune
Inimă : trandafir bulgăresc, jasmin sambac, radacina de iris (Orris Root)
Fundație : papirus, chihlimbar, vetiver
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 32 605
de produse
x