Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Decadence - EDP

Brand: Marc Jacobs
Marc Jacobs Decadence - Parfum de lux, senzual si pasionat pentru femeile curajoase. Parfumul bogat, exotic și provocator de Decadence vă va uimi cu designul său original și compoziția sofisticată.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Marc Jacobs Decadence - Parfum de lux, senzual si pasionat pentru femeile curajoase. Parfumul bogat, exotic și provocator de Decadence vă va uimi cu designul său original și compoziția sofisticată. Flaconul unic de geantă de mână este inspirat de unul dintre gențile de mână iconice ale lui Marc Jacobs .
Compoziția îndrăzneață, cu o notă de flori și fructe, este sofisticată până la ultimul detaliu. Miroase de prune dulci, flori delicate, cu un miros de ambergris si vetiver. O compoziție pasionantă, provocatoare și foarte seducătoare creează un parfum perfect pentru femeile moderne și curajoase care doresc să fie ele însele.

Compoziție

Cap

șofran, iris, prune

inimă

Trandafir bulgar, iasomie Sambac, orris

Fundație

papirus, chihlimbar, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde