Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Déclaration L´Eau - EDT

Brand: Cartier
Déclaration l`Eau de la marca Cartier este apa, parfum proaspăt pentru bărbați. Ea a fost fondată în 2014 și este produs ca apă de toaletă. Acesta combină grapefruit, piper roz si lemn… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Déclaration l`Eau de la marca Cartier este apa, parfum proaspăt pentru bărbați. Ea a fost fondată în 2014 și este produs ca apă de toaletă. Acesta combină grapefruit, piper roz si lemn de cedru. Este potrivit nu numai pentru zilele de vară, aburii, dar pe tot parcursul anului pentru cei care iubesc prospețimea și aerisit!

Compoziție

Cap

grapefruit

inimă

piper roz

Fundație

lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde