Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Delicious Delights Cool Swirl - EDT

Brand: DKNY
DKNY Delicious Delights Swirl cool este un parfum inspirat de crema dulce si inghetate din fructe. Parfum jucăuș Delicious Delights Swirl cool va va delecta cu o compoziție originală, care vă oferă o… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

DKNY Delicious Delights Swirl cool este un parfum inspirat de crema dulce si inghetate din fructe. Parfum jucăuș Delicious Delights Swirl cool va va delecta cu o compoziție originală, care vă oferă o nouă energie. Sugestii de fructe tropicale se amesteca treptat cu flori delicate, creând o armonie perfectă. Acest lucru este completat de șerbet dulce care adaugă parfumul autentic și note dulci. Bucurați-vă de compoziția ludic al parfumului DKNY Delicious Delights Swirl răcește și distrează-te în fiecare zi ..

Compoziție

Cap

nucă de cocos, frunze de violete, afine

inimă

sorbet, fistic, iasomie, magnolie

Fundație

paciuli, mosc, heliotrop