Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black - After Shave 100 ml + deodorant spray de 150 ml + gentuță

Brand: Denim
Denim Black este un parfum floral lemnos pentru bărbați cu nuanțe de mosc. Capul pur floral este format din trandafir, iasomie și mușcată. Inima este compusă din cedru, patchouli și lemn de santal.… Descriere și parametrii

Descriere

Denim Black este un parfum floral lemnos pentru bărbați cu nuanțe de mosc. Capul pur floral este format din trandafir, iasomie și mușcată. Inima este compusă din cedru, patchouli și lemn de santal. Parfumul se închide cu o combinație de ambră, mușchi de stejar și rășină din Creta labdanum. 

Compoziție

Cap

trandafir, iasomie, gardénium

Inimă

patchouli, lemn de santal, chihlimbar

Fundație

mosc alb, chihlimbar, mușchi de stejar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde