Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Escale A` Portofino - EDT TESTER

Brand: Dior
Notele de citrice au fost pentru Escale A´Portofino alegere evidentă, dă miros clare, prospețime delicată. În fundal, mirosul se simte tonul de migdale, care și-a lăsat un semn de durată. Escale… Descriere și parametrii

Descriere

Notele de citrice au fost pentru Escale A´Portofino alegere evidentă, dă miros clare, prospețime delicată. În fundal, mirosul se simte tonul de migdale, care și-a lăsat un semn de durată. Escale A´Portofino sticla cu un capac de argint decorat cu un motiv de stuf. Acest parfum este în stilul clasic - Odicolone de citrice, ușor pe bază de plante, destinate în special pentru vara.

Parfumul a fost creat în 2008.

Compoziție

Cap

bergamot, cereale

inimă

migdale, floare de portocal, ienupăr

Fundație

cedru, chiparos, galban, chimion, mosc