Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dior Homme Cologne 2013 - EDC - apă de colonie

Brand: Dior
În primăvara anului 2013 , a introdus un brand Dior parfum Dior Homme Cologne 2013. Acest Cologne modern este proiectat pentru toți domn și alți bărbați care nu sunt indiferenți față de modul în care… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În primăvara anului 2013 , a introdus un brand Dior parfum Dior Homme Cologne 2013. Acest Cologne modern este proiectat pentru toți domn și alți bărbați care nu sunt indiferenți față de modul în care acționează asupra împrejurimilor. Parfum de introducere introduce bergamot, urmată de inima de flori de grapefruit. În cele din urmă, ascunderea mosc impetuos.

 

Parfum cu care se confruntă actorul Jude Law.

Compoziție

Cap

bergamot

inimă

grapefruit floare

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde