Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Dior (2012) - EDP

Brand: Dior
Miss Dior este un parfum usor, floral-chypre pentru femei din marca Dior. Este cunoscut ca un parfum clasic conceput pentru uzura de zi cu zi. Încă de la început să vă simțiți note proaspete de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Miss Dior este un parfum usor, floral-chypre pentru femei din marca Dior. Este cunoscut ca un parfum clasic conceput pentru uzura de zi cu zi. Încă de la început să vă simțiți note proaspete de mandarine. În centrul cunoștințelor veți descoperi un ton mai moale, dominata de trandafiri si iasomie. baza de parfum este format din paciuli si mosc.

 

Parfumul original Miss Dior a fost lansat în 1947, acum prezintă un nou design, cu un indiciu de chiparos. Acesta a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap
Tangerină italiană
inimă

trandafir, iasomie

Fundație

paciuli, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde