Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Dior Originale - EDT TESTER

Brand: Dior
În 1947 a lansat brand -ul Dior parfumul Miss Dior, care este proiectat pentru toți iubitorii de mirosuri frumoase. La începutul parfumului se deschide o combinație interesantă de flori, galbana și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 1947 a lansat brand -ul Dior parfumul Miss Dior, care este proiectat pentru toți iubitorii de mirosuri frumoase. La începutul parfumului se deschide o combinație interesantă de flori, galbana și aldehide, în inimă sunt ascunse doar flori care conferă parfumului tonuri dulci. In baza se gaseste vetiver, lichen, patchouli, ambergris, lemn de santal, piele și labdan.

Compoziție

Cap

bergamot, salvie, galbanum, gardenie, aldehide

inimă

Rose, Narcis, garoafa, iasomie, neroli, crin de vale,

Fundație

vetiver, mușchi, patchouli, ambra, lemn de santal, piele, labdanum

Parametrii

Origine
Franceză