Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sauvage- EDT - TESTER (fără cutie)

Brand: Dior
Parfumul Sauvage de la marca Dior este o explozie de tonuri captivante! Parfumul este inspirat de cerul albastru, spații deschise și aerul fierbinte al deșertului. Compoziția parfumului este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Sauvage de la marca Dior este o explozie de tonuri captivante! Parfumul este inspirat de cerul albastru, spații deschise și aerul fierbinte al deșertului. Compoziția parfumului este selectată din ingrediente predominant naturale. Acesta a fost lansat pe piață în anul 2015 și fața parfumului a devenit Johnny Depp.

Compoziție

Cap

piper Sichuan

Inimă

bergamotă

Fundație

ambroxan

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde