Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Divine Ornament - EDP (reumple)

Ornament Divin Alien de Thierry Mugler . Un parfum floral lemnos pentru femei. Se compune din doar trei componente: cașmir, ambra si iasomie Sambac. Designul extravagant sticla sugerează că, chiar și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Ornament Divin Alien de Thierry Mugler . Un parfum floral lemnos pentru femei. Se compune din doar trei componente: cașmir, ambra si iasomie Sambac. Designul extravagant sticla sugerează că, chiar și mirosul merge împotriva curentului. Nu poate fi indiferent. Fii inspirat de unconventionality pe care le mișcă înainte.

Compoziție

Cap

Jasmine Sambac

inimă

Kashmirul

Fundație

Amber p>