Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Delicious - EDP TESTER

Brand: DKNY Cod: pTESTER157
Variante produs (1):

Descriere

Parfum care contine atmosfera unui oras matur, plin de noi posibilități. Gustați viața în stilul New York. Prima tentație - este mirosul Evei, care trezeste pofta si dorinta lui Adam. Senzație nevinovata, sexy, în stare proaspătă, provocatoare, senzuala, primitoare si seducatoare care va va face să vreti să atingeti, mirositi și să o împărtășiti cu alții. DKNY Be Delicious - prospetime de la New York. Musca o bucată de viață, și se bucurati-va de ea!

Compoziție

Cap

grapefruit, magnolie castravete

inimă

tuberoza, trandafir, crin de vale, violet, mere

Fundație

note lemnoase, ambrei alb

Produkt je také v sekcích

Brand: DKNY

Ce este New York între orașe, printre care Donna Karan parfum. DKNY marca prinde atemporalitate sa deliberată și simț al compoziției neobișnuit de parfum elegant. Ceea ce dovedește că doar o combinație de moda de înaltă și mare parfum este o modalitate buna de a succesului. Donna Karan și industria modei celebritate doamne, care, în anii optzeci a adus un nou val de pansament tinere femei de succes și de auto-încredere. Energie, intoxicație și senzualitate, ea parfumuri DKNY. Parfumul ei vă va da încredere și farmec. De exemplu, încercați să captivant parfum DKNY Be Delicious, care a fost mult timp printre cel mai bine vandut. Acest brand de moda, de asemenea, oferă un lux, accesorii de moda, cum ar fi geanta DKNY sau bijuterii DKNY. Tinuta ta, de asemenea, cu siguranță, să completeze DKNY bărbați și ceasuri femei. Design-ul lor oferă un amestec perfect între eleganță și detalii contrastante. Bucurați-vă de acest brand de moda unic la maxim.

Mai multe despre acest brand pot fi găsite în nostru revista.

DKNY
zile
:
ore
:
minute
:
secunde