Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Delicious - EDP TESTER

Brand: DKNY
Parfum care contine atmosfera unui oras matur, plin de noi posibilități. Gustați viața în stilul New York. Prima tentație - este mirosul Evei, care trezeste pofta si dorinta lui Adam. Senzație… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum care contine atmosfera unui oras matur, plin de noi posibilități. Gustați viața în stilul New York. Prima tentație - este mirosul Evei, care trezeste pofta si dorinta lui Adam. Senzație nevinovata, sexy, în stare proaspătă, provocatoare, senzuala, primitoare si seducatoare care va va face să vreti să atingeti, mirositi și să o împărtășiti cu alții. DKNY Be Delicious - prospetime de la New York. Musca o bucată de viață, și se bucurati-va de ea!

Compoziție

Cap

grapefruit, magnolie castravete

inimă

tuberoza, trandafir, crin de vale, violet, mere

Fundație

note lemnoase, ambrei alb