Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Delicious Delights Fruity Rooty - EDT

Brand: DKNY
Delicious Delights Fruity Rooty parfum este inspirat de crema dulce si inghetate din fructe. Parfum jucăuș delicioase Delights Fruity Rooty va va delecta cu o compoziție originală, care vă oferă o… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Delicious Delights Fruity Rooty parfum este inspirat de crema dulce si inghetate din fructe. Parfum jucăuș delicioase Delights Fruity Rooty va va delecta cu o compoziție originală, care vă oferă o nouă energie. Bucurați-vă de compoziția jucaus de parfum DKNY Delicious Delights fructe Rooty și distrează-te în fiecare zi ..

Compoziție

Cap

afine, mandarine, mure

inimă

sorbet, violet, mere, trandafir

Fundație

vanilie, crin

zile
:
ore
:
minute
:
secunde