Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dolce Floral Drops - EDT

Airier și mai proaspătă Dolce parfumul original - e Dolce Floral Picături de la marca Dolce & Gabbana. Ea încearcă să descrie mirosul florilor proaspăt tăiate bombardată cu rouă. Acesta se… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Airier și mai proaspătă Dolce parfumul original - e Dolce Floral Picături de la marca Dolce & Gabbana. Ea încearcă să descrie mirosul florilor proaspăt tăiate bombardată cu rouă. Acesta se deschide cu o foaie proaspătă de neroli, piersici, mere și flori de papaya. Inima îi aparține flori albe de amaryllis, narcise si crin. Baza pentru cașmir, mosc si lemn de santal.

 

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

piersici, mere, flori neroli Pápa

inimă

Narcis, Amaryllis crin

Fundație

mosc, lemn de santal, lemn de casmir

Parametrii

Origine
Italiană